Pages

23. dec. 2010

Čestitka ceneje.si

Preskok je podjetje, ki se ukvarja s spletnim marketingom. Stojijo za dobrim projektom, ki potoršniku omogoča primerjavo cen pri številnih trgovinah. Portal Ceneje.si je odlično orodje v rokah potrošnikov saj omogoča tudi WEB 2.0 interaktivne elemente. Uporabniki, ki so po večini potrošniki, lahko tako najdejo najugodnejše cene za isti izdelek ocenijo izdelek  in jih lahko primerjajo s podobnimi. Vidijo tudi zalogo in čas dostave. Prav tako pa lahko primerjajo še druge vidike marketinškega spleta: kakovost izedlka, način promocije in kakovost dostave posamezne trgovine in jo ocenijo. Na kratko: portošniki delijo izkušnje z izdelki, ki jih kupujejo in preko komentarjev ocenijo zadovoljstvo s storitvijo dostave.Delujejo kot ocenjevalci, nadzorniki, kritiki, kar daje spletnim trgovinam vpogled v mnenje potrošnikov in možnost izboljšave njihove ponudbe.
Spletna stran ponuja tudi naročanje na RSS novičke, s čimer lahko potrošnik ostane na tekočem. Edini element, ki pa morda manjka na spletni strani je neposredna povezava s socilnim medijem (npr Facebook) in gumbek "všeč mi je". Zelo priljubljeno orodje Facebooka, bi lahko bil pokazatelj kateri izdelki so uporabnikom najbolj všeč in tako bi lahko bil v pomoč podjetjem pri načrtovanju zalog.
No spodaj pa objavljam še čestitko, kjer je podjetje Ceneje.si uporabilo za predlogo mojo sliko s tega bloga. Še enkrat se zahvaljujem za izbor slike, ker mi to pomeni da znanje, ki ga pridobivam samostojno že 1 leto vodi v pravo smer.

1 comments:

Blanka pravi ...

še tukejle, čestitke!!!! :))) veseli me, da da marsikdo možnost še kakšnim neprofesionalnim fotografom! :)))
Good work in kar tako naprej! :)))

Objavite komentar